Računovodstvo

Za potrebe naših klijenata i u saradnji sa njima, donosimo odluku kako voditi računovodstvo, a da omogućava lak pregled svih potraživanja i obaveza kao i pravilno određivanje finansijskog rezultata uz primenu adekvatnih propisa iz oblasti računovodstva.

Naš računovodstveni servis je obučen za sve tipove vođenja poslovnih knjiga, od paušalno-oporezovanih obveznika, preko prostog knjigovodstva za preduzetnike, do dvojnog knjigovodstva za pravna lica i preduzetnike. Takođe,radimo i sve vrste deviznog poslovanja, obračuna svih vrsta zarada i naknada za zaposlene, kao i popunjavanje svih vrsta poreskih prijava.

Poresko savetovanje

Porezi su sve značajnije pitanje savremenog poslovanja u Srbiji. Sa jedne strane to je velika “šuma” popisa,  zbog koje mogu da se dese netačna i pogrešna tumačenja, a sa druge strane, postoji veliki broj poreskih podsticaja i ušteda. Naš tim daje adekvatne smernice za pravilno tumačenje Poreskih propisa čime se stiče uslov za uštede u poslovanju i svođenje rizika od pogrešne primene propisa na minimum.

Poslovno savetovanje

Savetovaćemo Vas kako iskoristiti olakšice, oslobođenja i podsticaje po Zakonu o porezu na dobit i dohodak i ostvariti maksimalne uštede. Pružićemo Vam stručno i poslovno savetovanje tokom cele godine uz obavezu čuvanja Vaših poslovnih tajni i davati Vam dgovore na sva pitanja s kojima se kao privrednik možete sresti u svakodnevnom poslovanju. Davaćemo Vam ideje za upravljanje poreskim obvezama tako da Vaše poreske strategije uvek budu u skladu sa Zakonom. U svakom trenutku možete dobiti izveštaje o stanju Vaše firme kako bi na vreme mogli da donosite odluke i planirate poslovne poteze. Priprema i izrada svih propisanih poreskih prijava, poreskih bilansa. Izrada svih potrebnih izveštaja za potrebe poslovnih banaka prilikom odobravanja kredita ili pozajmica po nalogu klijenta. Izrada svih propisanih finansijskih izveštaja za Agenciju za privredne registre.

Prednost našeg pristupa je to sto na jednom mestu možete dobiti sve usluge iz oblasti računovodstva i prava. Dolaskom u našu kancelariju možete završiti sve poslove od osnivanja do gašenja Vaše firme,na mi ćemo Vas pratiti u razvoju.

Podelite na Vašoj društvenoj mreži