Zašto Konto

Na prvom mestu je TAČNOST. Dvostrukom kontrolom, obezbeđujemo da svaki dokument bude pravilno i tačno proknjižen, što je u interesu naših klijenata.

Na drugom mestu je USLUŽNOST. Zadovoljstvo naših klijenata nam je vrlo bitno, i zato se trudimo da izlazimo u susret čestim organizovanjem sastanaka sa rukovodstvom firmi – klijenata kao i da odgovaramo na sva pitanja i razrešavamo sve nedoumice.

Na trećem mestu je STRUČNOST zaposelnih. Konto Korporacija je preduzeće koje u radni odnos prima isključivo osoblje sa visokom stručnom spremom,a zaposleni imaju stalnu obavezu kontinuirane edukacije (redovno posećivanje seminara iI praćenje strune literature). Naša firma i njen osnivač je stalni član Komore i Saveza računovodja i revizora Srbije.
Na cetvrtom mestu je INFORMISANOST. Kako je za nas vazna kontinuirana edukacija u oblasti poreskih propisa i racunovodstva,tako smatramo da i nasi klijenti treba da budu informisani o svim promenama u ovoj oblasti, kao isvih novih odluka vlade,koje se ticu pomoci preduzetnicima i preduzećima. Zbog toga, naše klijente redovno infomišemo.